08 sierpnia 2023

Włoski bajgiel z pesto bazyliowym i mozzarellą

Regulamin sklepu

Polityka prywatności

BOBRYDIETETYK 

Oliwia Bober-Pawelczyk

© 2020-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone.

Spotkajmy się na konsultacji stacjonarnej!

Przychodnia "ZDROWIE"

Plac Konstytucji 3 Maja 3 w Olsztynie

Najnowsze artykuły

21 maja 2024
A co powiesz na chrupiące goferki jak znad
10 stycznia 2024
Tym specjałem niemalże zawsze jesteśmy karmieni podczas naszej
12 grudnia 2023
Zbuduj wieżę z tych idealnych placuszków z masą
20 października 2023
Pozwól sobie na trochę rozpusty w tym jesienno-dyniowym
17 października 2023
Idealna jesienna kolacja z bombą karotenoidową, antyoksydacyjną i
bobry dietetyk Kurczak w cieście francuskim  z żurawiną i serem camembert

Chrupiący bajgiel z włoską nutą jest idealny na śniadanie! 🥯 Daje uczucie sytości na długo, a do tego jest pyszny!

 

WŁOSKI BAJGIEL Z PESTO BAZYLIOWYM I MOZZARELLĄ

Składniki:

🥯bajgiel

🥯serek śmietankowy - łyżeczka

🥯rukola - garść

🥯mozzarella - 3 plastry

🥯pomidor - 3 plastry

🥯pesto bazyliowe - łyżeczka

🥯pieprz

 

Przygotowanie:

Bajgla podpiecz w tosterze lub piekarniku. Spód posmaruj serkiem śmietankowym, wyłóż rukolę, mozzarellę, pomidora i posyp świeżo mielonym pieprzem. Drugą połówkę bajgla posmaruj pesto i złóż kanapkę. Smacznego!

 

Jeśli chcesz zobaczyć filmik, jak zrobić to danie, KLIKNIJ TUTAJ.