BOBRYDIETETYK
Oliwia Bober-Pawelczyk
Spotkajmy się na konsultacji stacjonarnej!
Najnowsze artykuły
Chrupiący bajgiel z włoską nutą jest idealny na śniadanie! 🥯 Daje uczucie sytości na długo, a do tego jest pyszny!
WŁOSKI BAJGIEL Z PESTO BAZYLIOWYM I MOZZARELLĄ
Składniki:
🥯bajgiel
🥯serek śmietankowy - łyżeczka
🥯rukola - garść
🥯mozzarella - 3 plastry
🥯pomidor - 3 plastry
🥯pesto bazyliowe - łyżeczka
🥯pieprz
Przygotowanie:
Bajgla podpiecz w tosterze lub piekarniku. Spód posmaruj serkiem śmietankowym, wyłóż rukolę, mozzarellę, pomidora i posyp świeżo mielonym pieprzem. Drugą połówkę bajgla posmaruj pesto i złóż kanapkę. Smacznego!
Jeśli chcesz zobaczyć filmik, jak zrobić to danie, KLIKNIJ TUTAJ.