23 grudnia 2020

Odchudzona rybka po grecku

Regulamin sklepu

Polityka prywatności

BOBRYDIETETYK 

Oliwia Bober-Pawelczyk

© 2020-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone.

Spotkajmy się na konsultacji stacjonarnej!

Przychodnia "ZDROWIE"

Plac Konstytucji 3 Maja 3 w Olsztynie

Najnowsze artykuły

21 maja 2024
A co powiesz na chrupiące goferki jak znad
10 stycznia 2024
Tym specjałem niemalże zawsze jesteśmy karmieni podczas naszej
12 grudnia 2023
Zbuduj wieżę z tych idealnych placuszków z masą
20 października 2023
Pozwól sobie na trochę rozpusty w tym jesienno-dyniowym
17 października 2023
Idealna jesienna kolacja z bombą karotenoidową, antyoksydacyjną i
BOBRY DIETETYK Odchudzona rybka po grecku
Pozwól sobie na trochę rozpusty w tym jesienno-dyniowym sezonie i koniecznie wypróbuj przepis na…
🎃DYNIOWE CYNAMONKI🎃
Święta tuż, tuż, a tu odchudzona rybka po grecku  Bez smażenia, a wciąż pyszna!
 
Składniki:
0,5 kg fileta z mintaja
4 duże marchewki
2 pietruszki
kawałek selera
cebula
150g koncentratu
oliwa z oliwek
sok z cytryny
przyprawy - sól, pieprz, czosnek, ziele angielskie, papryka ostra
zieleninka
 
Przygotowanie:
Pokrojoną cebulkę podsmażyć na oliwie, a potem poddusić. Dodać starkowaną marchewkę, pietruszkę i selera. Przyprawić i dusić z dodatkiem wody do miękkości. Rybkę przyprawić, skropić sokiem z cytryny i oliwą. Owinąć w folię i piec ok. 15 min w 180 st. Gdy warzywa będą miękkie, dodać koncentrat, wymieszać i chwilę dusić. Rybkę wyłożyć do naczynia, przykryć warzywami i posypać zieleninką Wstawić do lodówki, bo najlepsza jest, gdy przejdzie aromatem warzyw i się schłodzi
 
Jeśli chcesz zobaczyć, jak przygotować odchudzoną rybkę po grecku, zapraszam do obejrzenia filmiku na mojej stronie na Facebooku KLIKNIJ TU