15 sierpnia 2023

Brioszka z brzoskwiniami, miodem i orzechami włoskimi

Regulamin sklepu

Polityka prywatności

BOBRYDIETETYK 

Oliwia Bober-Pawelczyk

© 2020-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone.

Spotkajmy się na konsultacji stacjonarnej!

Przychodnia "ZDROWIE"

Plac Konstytucji 3 Maja 3 w Olsztynie

Najnowsze artykuły

21 maja 2024
A co powiesz na chrupiące goferki jak znad
10 stycznia 2024
Tym specjałem niemalże zawsze jesteśmy karmieni podczas naszej
12 grudnia 2023
Zbuduj wieżę z tych idealnych placuszków z masą
20 października 2023
Pozwól sobie na trochę rozpusty w tym jesienno-dyniowym
17 października 2023
Idealna jesienna kolacja z bombą karotenoidową, antyoksydacyjną i
bobry dietetyk Kurczak w cieście francuskim  z żurawiną i serem camembert

Połączenie słonego serka ze słodziutkimi brzoskwiniami to PYCHOTKA! Czasem można sobie pozwolić na taką śniadaniową rozpustę!🍯🍑

 

BRIOSZKA Z BRZOSKWINIAMI, MIODEM I ORZECHAMI WŁOSKIMI

Składniki:

🍞brioszka - 2 kromki

🍞serek śmietankowy - 2 łyżeczki

🍞brzoskwinia - sztuka

🍞miód - 2 łyżeczki

🍞orzechy włoskie - łyżka

 

Przygotowanie:

  1. Brioszkę podpiecz w tosterze lub piekarniku.
  2. Posmaruj serkiem śmietankowym, wyłóż pokrojone plasterki brzoskwini, polej miodem i posyp orzechami włoskimi.

 

Smacznego!

 

Jeśli chcesz zobaczyć filmik, jak zrobić to danie, KLIKNIJ TUTAJ.